Event i Lund

Julia Bristulf

 

Den 7 december bjöd jag och Kristina Engdahl, med varumärket Qristina of Sweden, in till ett gemensamt event i Lund. Kristina kom hitresandes från Stockholm och möttes upp av mig och hennes säljagent Malin Malm.

Kristina och jag lärde känna varandra på Mallorca och bestämde innan vi båda flyttade tillbaka till Sverige att det skulle vara kul att göra något ihop.. och så blev det.

Kuddar mötte siden och sammet och det var en fantastiskt trevlig kväll med mycket folk och fina omdömen av min kollektion ”Memories of an island”. Vi bjöd på bubbel och det köptes och beställdes både sidenblusar och kuddar. Det bådar gott för framtiden. Extra kul är det ju att kollektionen även faller de svenska hemmen i smak då den designades på Mallorca med de vackra finkorna i åtanke. Kanske kan det vara så att kuddarna för med sig lite medelhav, sol och ljuvliga dofter och att de muntrar upp i det kalla vintermörkret. Precis det som var min önskan och min intention när jag full av inspiration efter mina besök i de små byarna och efter mina långa vandringar i Serra de tramuntana satte mig ner och ritade mina mönster.

För min del var det en liten förvisning inför vårens säsong, då kollektionen ska visas för första gången på FORMEX i Januari 2018. Spännande och det ska bli intressant att se vilket mottagande
den får.

%d bloggare gillar detta: