Norrgavel + Julia Bristulf

För ca ett år sedan möttes min och inköparen för textil på Norrgavel´s vägar och det var början på ett mycket trevligt samarbete. Mitt mönster Lemon Tree ur kollektionen MEMORIES OF AN ISLAND valdes ut för vidare bearbetning för unik produktion för Norrgavel.
Norrgavels färgpalett för hösten går bland annat i vacker grågrön, en blek rosa och en mild brun färg så det blev riktmärkena för oss när färgerna skulle sättas. Mönstret är tryckt på Norrgavels egen vackra mjuka 100% linnetyg och går att köpa i Norrgavels webbutik och i deras fysiska butiker. Se det färdiga resultatet här nedan. Väldigt vackert och fridfullt, precis som en vandring på Mallorca.

Mitt och Norrgavels samarbete känns extra bra då deras värdegrund verkligen är något som jag själv försöker leva efter som designer och producent. Jag gillar verkligen deras sätt att se på ”slow design”. Själv önskar jag att mina kuddar ska lämna avtryck och få människor att känna, minnas, drömma och njuta. Min dröm är att mina kunder ska känna att de hittat en värdefull skatt som de kan glädjas med under många år framöver.