Design för mig är harmoni, detaljer och överraskningar.

Min pappa var arkitekt och min allra första lärare. Han hjälpte mig från en tidig ålder att upptäcka mitt viktigaste verktyg som designer – mina ögon. Oavsett plats eller omständigheter, gjorde han mig alltid medveten om min omgivning – ljuset, färgerna och detaljerna. Jag har en ödmjuk önskan; att mina produkter ska fylla människor med glädje och en känsla av att de har hittat en skatt som de kan njuta av i många år framöver.

Min första kollektion under eget varumärke heter ”Memories of an Island”. Ön, Mallorca, var vårt hem i två år och inspirationen till mina mönster har jag fått under mina långa och många vandringar i den fantastiska bergskedjan Serra de Tramuntana. Det var en ljuvlig tid och en tid fylld av inspiration.

Nu är jag tillbaka i Sverige igen och jag bor med min man Tim från Nya Zeeland och våra tre barn i Lund i södra Sverige. Härifrån jobbar jag vidare med mina produkter och mitt varumärke och fortsätta att inspireras av mina resor, mina minnen och allt det vackra runt omkring mig. Jag har en bakgrund som modedesigner med en examen från Beckmans designskola i Stockholm 1997 och har sedan dess arbetat både som anställd och frilansdesigner för flera företag, både inom mode och inom den textila inredning branschen.

Välkommen att besöka min shop och hoppas att du hittar vad du letar efter.

Julia Bristulf